Иновативно с име Merry Christmas Bulgaria разработи екип от различни класове на

...
Иновативно с име Merry Christmas Bulgaria разработи екип от различни класове на
Коментари Харесай

Ученици от старозагорската математическа гимназия разработиха приложение Мerry Christmas Bulgaria

Иновативно с име Merry Christmas Bulgaria разработи екип от различни класове на училището старозагорската Профилирана природоматематическа гимназия (ППМГ) „ Гео Милев “. Креативността на гиманизстите е предизвикана от голямото предизвикателство обстановката - образование от разстояние в електронна среда (ОРЕС), и инициативността на ученическия съвет за справяне с нея.
Целта на разработчиците на приложението пък е да зарадва дребни и огромни за Коледа. Програмният артикул има три функционалности - първата е изтеглянето на  шансове. Чрез нея всеки консуматор може да си изтегли един от многото генерирани авансово шансове, особено подбрани от ученическия съвет на гимназията. Втората е особено за учителите от учебното заведение и там те могат да прочетат написано прелестно благопожелание като употребяват специфичен код: 18122020ppmg. и за всеки ден демонстрира по едно предизвикателство, което би трябвало да се изпълни за деня – четене на книга или правене на сладко прелъщение.
 Старозагорска общинска съветничка обезпечава топла храна на медици на първа линия  Старозагорска общинска съветничка обезпечава топла храна на медици на първа линия 
Ваня Михайлова, общински консултант от гражданската квота на ГЕРБ в Стара Загора, обезпечава посредством своята компания топъл обяд за 80 медици, ко...
„ Идеята е да има повече усмивки и щастливи моменти в навечерието на Коледните и Новогодишни празници. Това приложение може да се отвори от всяка точка на планетата. За да се случи по този начин, основателите разчитат то да се споделя колкото е допустимо повече. Така младежите се надяват и повече българи по света “, споделят още от старозагорската математическа гимназия.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР